Sunday, 19 February 2012

sedih, sakit hati, kecewe :(


hmm, couple nih menyakitkan aty klau kite couple ngn owg yg salah.. :( knp dr dulu aku tak sedar yg dea tak pedulikan aku.. knp aku mst kenal dea.. knp ? :'( sumpah aku cakap mmg aku tak larat da nk sedih2 nih.. dea da ah selfish pentingkan diri sendiri, tak penah nak pk prasaan aku.. aku tgh sedih kew ape kew.. tak pndai nk pujok.. sakit aty jew :( dea buad aku nih mcm tak penting dlam hidop dea.. ego dea pon tinggi jugak.. tak penah nk mengaku salah.. then bile aku call dea kew ape, tak tahu nak cakap ape.. hmm, nmpak sgt da bosan ngn aku.. kecewe ah.. knp sume nih mst trjadi dalam hidop aku :'( time aku tgh serius ngn dea, dea main2 pulak.. sape tak sakit aty.. mmg susah ah aku nk lupekan dea coz da byk kenangan bsame dea slame 3tahun... huh ! tp aku rase sia2 jew slame 3tahun tuh :'( huh, aku rase down ah.. ya Allah, knp ngn aku nih :'( aku harap aku boleh jumpe owg yg lebih baik dr dea.. amin~ sokongan dr kawan2 aku buad aku hapy balek .. :)
SUKE ? LIKE JEW ^_^ NAK KOMEN PON BOLEH.. THANKS !

4 comments: