Tuesday, 21 February 2012

pelik , confiuss :(


hmm, korang bole tolong tak ? nak tnye nih, knp eh bile ain nk follow membe laen, bole.. da tules DONE .. tp bile ain tgok kt list follower dorang, profile ain takde .. knp ekh ? bile ain cube tekan follow balek dea tules 'following her?' padahal td ain tekan DONE dah.. npe dea tnye lg cmtuh ? :'( huu  ~ klau ade sape2 tahu ape sebabnye tolong lahh.. #sedih
SUKE ? LIKE JEW ^_^ NAK KOMEN PON BOLEH.. THANKS !

Sunday, 19 February 2012

sedih, sakit hati, kecewe :(


hmm, couple nih menyakitkan aty klau kite couple ngn owg yg salah.. :( knp dr dulu aku tak sedar yg dea tak pedulikan aku.. knp aku mst kenal dea.. knp ? :'( sumpah aku cakap mmg aku tak larat da nk sedih2 nih.. dea da ah selfish pentingkan diri sendiri, tak penah nak pk prasaan aku.. aku tgh sedih kew ape kew.. tak pndai nk pujok.. sakit aty jew :( dea buad aku nih mcm tak penting dlam hidop dea.. ego dea pon tinggi jugak.. tak penah nk mengaku salah.. then bile aku call dea kew ape, tak tahu nak cakap ape.. hmm, nmpak sgt da bosan ngn aku.. kecewe ah.. knp sume nih mst trjadi dalam hidop aku :'( time aku tgh serius ngn dea, dea main2 pulak.. sape tak sakit aty.. mmg susah ah aku nk lupekan dea coz da byk kenangan bsame dea slame 3tahun... huh ! tp aku rase sia2 jew slame 3tahun tuh :'( huh, aku rase down ah.. ya Allah, knp ngn aku nih :'( aku harap aku boleh jumpe owg yg lebih baik dr dea.. amin~ sokongan dr kawan2 aku buad aku hapy balek .. :)
SUKE ? LIKE JEW ^_^ NAK KOMEN PON BOLEH.. THANKS !

Friday, 17 February 2012

kek coklat ^_^ wee ~





wahh, tgok gmbar kat atas nih rase lapar pulak.. hahahhahh ! nyum2, coklat dea sedap jew tgok.. ^_^ .
emm, owg ckap klau kite mam coklat kite akan rase gembire ^_^ wee~
if korang nga sedih, monyok, muram or what else lah.. korang mam lahh coklat..
gerenti hapy punye.. ngahahahahahh -,-
kek coklat nih salah satu my faberet food .. korang pon same kew ? hik2, sep sket !
kebanyakan owg suke kek coklat lahh kn.. lg2 owg mcm aku nih.. bhahaa -,-
okay lahh, lg aku cite psal kek coklat nih lg aku rase lapar nk makan >,<
bab2 coklat nih mmg tak bole tingal ouhh ^_^
korang nk kek coklat ? beli lahh.. hahahh :P *kiddin
okay, bye-bye

SUKE ? LIKE JEW ^_^ NAK KOMEN PON BOLEH.. THANKS !